Close

August 13, 2017

1. ‘Expanding The Circle’ Community event

De Tempel wil een ruimte zijn voor het ontwikkelen van je ongekende mogelijkheden en het ontdekken van potentialiteiten die vaak in de waan van de dag vaak aan het oog onttrokken blijven. Een ‘Expanding The Circle’ avond is een laagdrempelig event voor iedereen die op één of andere manier zich kan herkennen in bovenstaand omschrijving.

De avond kenmerkt zich door open gesprekken en levendige discussie waarbij ieders standpunt gelijkwaardig is en gehoord kan worden. Laat je meevoeren in het gesprek of laat je stem horen en geef anderen iets om over na te denken.

Uitgangspunt van een ‘Expanding The Circle’ avond is het werk van P.D.Ouspensky en G.I. Gurdjieff ook wel bekend onder de naam van ‘De Vierde Weg’. Quotes, teksten en video’s die gerelateerd zijn aan dit gedachtegoed of daar een aanvulling op zijn, zijn uitgangspunt voor de avond.

Aanmelden